Mijn kind is doof

Gebaren Camping (NL) kampeert dit jaar in België

23/07/2018

Gebaren camping is de naam van een besloten Nederlandse Facebook groep. Deze groep is bestemd voor families met één of meer dove familieleden. Van hieruit wordt jaarlijks een leuke vakantie georganiseerd met leden uit de groep, met als doel de communicatie en gezellige interactie tussen alle gezins - en familieleden en andere gezinnen bevorderen. De jaarlijkse vakantie wordt georganiseerd door vrijwilligers, vaak (dove) ouders met één of meer dove gezinsleden. Dankzij het organiseren van een vakantie kunnen groepskortingen worden bedongen op kampeerplaatsen, accommodaties en uitjes. 

Alle activiteiten worden ondersteund door een professionele tolk. Omdat het kamp dit jaar in de Belgische Ardennen doorgaat, heeft de eigenaar van de camping er zelfs voor gezorgd dat er een tolk aanwezig is die de Vlaamse Gebarentaal en NGT beheerst. Daarom verwelkomt Gebaren Camping dit jaar graag ook Belgische gezinnen uit om deel te nemen. 

De camping gaat door op de ANWB camping Chenefleur in Tintigny, gedurende twee weken in vanaf 23 juli. Wil je graag samen met andere Nederlandse en Belgische gezinnen op vakantie? Boeken kan via http://www.bestcamp.nl/gebarencamping. Alle info vind je in dit document